Retro Computers Ltd.Usikkerhed omkring Sinclair ZX Spectrum Vega+

På crowdfundingsiden indiegogo har projektet ‘Sinclair ZX Spectrum Vega+' fået over 367 procent af det beløb, selskabet bag skulle bruge til at få en ny håndholdt retro-spillemaskine på gaden. Mere nøjagtigt 419.320 britiske pund eller 3.646.280 danske kroner.

Den nye enhed har navnet Sinclair ZX Spectrum Vega+ opkaldt efter den britiskudviklede ZX Spectrum-computer, der for en tid i 80’erne var en konkurrent til Commodore.

Men nu distancerer de to tidligere direktører for selskabet Retro Computers Ltd. sig offentligt fra projektet. Paul Andrews og Chris Smith meddeler, at de har fået mange henvendelser fra folk, der har bakket projektet op, men at Retro Computers Ltd. ikke har været i stand til at give status på projektet.

Samtidigt beskylder Retro Computers Ltd. de to tidligere direktører for at ville udvikle et konkurrerende produkt – en retro-spillemaskine fokuseret på Commodore 64 – der dog ikke nåede sit mål i crowdfunding. Selskabet bag det projekt hedder Retro Games Ltd, og Paul Andrews står som ejer af selskabets website.

Sinclair ZX Spectrum Vega+ bakkes op af Spectrums skaber, Sir Clive Sinclair, og lover 1.000 indbyggede spil samt mulighed for at slutte til fjernsynet. Det er planen, at de første maskiner skal sendes afsted i september.

Gå til bund
Gravatar

#1 compax 11. aug. 2016 13:06

Håber virkeligt at denne maskine bliver til noget og det samme med C64er konsollen
Gravatar

#2 modgaard 11. aug. 2016 14:39

#1 jeg kender i hvert fald en enkelt projekt-backer, der sidder med krydsede fingre.

Jeg gad nu også godt have sådan en.
https://newz.dk
Gravatar

#3 compax 13. aug. 2016 20:11

#2 dette samme gør jeg, har backed dem, tror nu nok at den skal blive til noget.

#1 jeg håber virkelig også c64'eren bliver til noget, backede dem dog ikke da der var mulighed for det da jeg kunne se at de var langt fra mål, men tror nu også at den nok skal blive til noget.
Gå til top

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login