Vær med til at bestemme figurerne i næste Super Smash Bros.

Nintendos Super Smash Bros.-serie er kendt for dets brede figurgalleri. Spillet huser nogle af de mest kendte figurer fra Nintendos franchises så som Mario, Link, Samus og Pikachu. Med Brawl til Wii valgte man endda at inkludere to ikke-Nintendo karakterer, nemlig Solid Snake fra Metal Gear og Sonic The Hedgehog. Inkluderingen af Sonic var et resultat af en fan-afstemning i Japan.

Med et nyt Super Smash Bros. annonceret til Wii U og Nintendo 3DS er det nu blevet tid til at tænke på, hvilke figurer der skal være med. Spillene udvikles i samarbejde med Namco Bandai, så der er stor sandsynlighed for, at vi kommer til at se en eller flere cameos fra eksempelvis Tekken eller Pac-Man.

Nu er en ny afstemning så blevet skudt i gang, hvor fans kan vise, hvilke figurer de godt kunne tænke sig i det næste spil.

Du kan finde afstemningen lige her. Serveren er dog i perioder overbelastet, så det kan være svært at komme ind på siden.

Afstemningen er delt op i flere etaper, og lige nu er man i gang med semifinalen, som løber til den 21. juli. På listen er figurer som Professor Layton, Lord Ghirahim (Zelda: Skyward Sword) Ridley (Metroid), King K. Rool (Donkey Kong), Mega Man og Travis Touchdown (No More Heroes).

Når afstemningen er slut, er det planen at præsentere vinderne direkte til spillets game director Masahiro Sakurai.

Gravatar

#1 Rockstar 18. jul. 2012 16:47

Vil det sige at Sonic ikke kommer med??
Det er jo en ideel modstander til Mario ^^
Mixologist, gamer og gadget nørd ^^

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login