Valve åbner for ny Team Fortress 2-beta

Valve kan nu annoncere, at deres populære cartoon-inspirerede online-shooter Team Fortress 2 skal igennem en ny beta-fase for at hjælpe udviklerholdet med en række dataindsamling.

For med godt tre år på bagen har Team Fortress 2 været udsat for adskillige ændringer på tværs af alle spillets klasser, og mens størstedelen af ændringerne har vist sig at være en stor succes, så melder Valve ud, at nogle af de beslutninger, der måske ikke har været de mest heldige, grunder i testmangel.

Derfor sender Valve nu spillet i en ny beta for at skaffe data på mulige fremtidige ændringer til spillets klasser og baner, såvel som muligheden for at teste radikale ændringer, som f.eks. fordobling af spillerens liv.

Ifølge Valve vil alle ejere af Team Fortress 2 få mulighed for at hjælpe med til den nye beta-test, men skulle man ikke være interesseret, er det selvfølgelig stadig muligt at holde sig til den officielle udgave af spillet.

Følg kilden ind til Team Fortress-hjemmesiden for at læse nærmere om den nye betatest.

Gravatar

#1 Tønder 3. dec. 2010 12:05

Jeg undrer mig stadig over hvorfor det har været så sjovt for Valve at blive ved med at udvikle DLC til TF2. Savner stadig en masse opdateringer til eksempelvis L4D og L4D2. Der har ganske vist været nogle, men det er ingenting i forhold til hvad der er blevet lavet til TF2. En kommende beta tyder jo kun på endnu flere.

Ja det er selvfølgelig bedre end ingen opdateringer. Jeg siger bare TF2 langtfra er det eneste Valve-spil, der kunne trænge til disse opdateringer.
Gravatar

#2 Silver Mane 3. dec. 2010 12:57

#1 Tror det har lidt at gøre med at de jo opdatere de forskellige classes. Der ville være noget nerd rage hvis de lige holdt op i et års tid eller to, fordi de skulle indhente de andre spil, og der kun var 3 ud af 9 klasses der var opdateret. Min teori, anyways.
Gravatar

#3 Bomimo 3. dec. 2010 12:58

#1 Valve er jo opdelt i flere hold der passer hver deres IP. Hvad kan TF2 holdet gøre ved at L4D og HL2 holdet har mere travlt med at holde Fredag hver dag?
Gravatar

#4 Tønder 3. dec. 2010 16:36

#3
Du har selvfølgelig en pointe, men derfor kunne ledelsen nu godt tage fat i de andre hold, for det er simpelthen for sløvt i forhold til hvad TF2-holdet præstere.
Gravatar

#5 ipwn 3. dec. 2010 18:36

#4 Det har måske noget at gøre med holdenes arbejdsgange. Jeg tror ikke de følger samme procedurer.

Men det har måske også noget at gøre med at TF2 begyndte produktion for 12 år siden. Modsat L4D holdet, er TF2 holdet jo super stærkt knyttet. Hvad angår HL holdet... Tjoh, jeg er sikker på at de er i fuld gang. Hvad end Episode 3 bliver, bliver det noget radikalt.

De fleste TF2 opdateringer er desuden ikke så forfærdeligt store. Et par våben, hatte og baner er alt, og lige for tiden er det endda ting der kommer fra deres fans.

Yay! Natacha skal tweakes! Den er så pisse irriterende lige pt :(
I R Fernius Maximus
Gravatar

#6 Lyngep 4. dec. 2010 01:32

så er jeg også af den helt klare opfattele at L4D var en ups'er - du ved sådan det her skete, vi legede med den og det blev et spil - det blev en succes og vi lavede en 2'er - mens de andre spil modsat har hold bag ved sig som sidder og arbejder med og videre på dem.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login