© Desk Plant

Valve vil ikke sælge voldtægts-spillet “Rape Day” på Steam

Efter omfattende kritik har Valve valgt at fjerne “Rape Day” fra Steam.

Spillet “Rape Day”, hvor man havde mulighed for at “verbalt chikanere, dræbe folk og voldtage kvinder,” er blevet fjernet fra Steam.

Det skriver Polygon på baggrund af en udtalelse fra Valve, der står bag Steam-platformen.

Det sker efter omfattende kritik af udvikleren og ikke mindst Valve. – læs mere her.

Valve ændrede deres retningslinjer i 2018, hvor de besluttede, at de ikke længere vil blande sig i, hvad der er på Steam, så længe det ikke er ulovligt eller “straight up trolling“.

Alligevel har de valgt ikke at tillade “Rape Day” på Steam.

I deres udtalelse forklarer Valve, at de mener, at “Rape Day” kan udgøre en ukendt trussel over for Valve, deres udvikler-partnere og deres kunder:

Vi respekterer udvikleres ønske om at udtrykke dem selv, og Steams formål er at hjælpe udviklere med at finde et publikum, men den pågældende udvikler har valgt en type indhold og en måde at vise det indhold på, der gør det meget svært at hjælpe dem med det,” skriver Valve.

Udvikleren af “Rape Day” har tidligere sagt, at i tilfælde af, at Steam skulle fjerne spillet fra Steam, så ville udvikleren enten skabe eller finde en anden måde at markedsføre sine spil på.

Spillet var planlagt til at udkomme i april.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login