© Railgun

Voldelige Esports-spil bliver ikke en del af OL

Esports-spil, hvor man dræber hinanden, bliver formentlig ikke en del af de Olympiske Lege.

Der har været snak om, at Esport muligvis skulle tilføjes som sportsgren til de Olympiske Lege. Men formanden for den Internationale Olympiske Komité, Thomas Bach, mener hvert fald ikke, at voldelige spil bør inkluderes:

Vi kan ikke have spil i det olympiske program, der promoverer vold eller diskrimination. Såkaldte ‘killer games’. De er fra vores synsvinkel uoverensstemmende med olympiske værdier og kan derfor ikke accepteres,” siger Bach til Associated Press.

Asiens svar på OL, de Asiatiske Lege, der afholdes hvert fjerde år og som lige er afsluttet i Indonesien, har for første gang inkluderet Esport i år, hvor “League of Legends” blev det primære spil.

Gravatar

#1 Hologram 6. sep. 2018 08:44

Interessant perspektiv. Spørgsmålet er om de har tænkt sig at udforske forskellen på en "elimination" og et "kill". Er det kun spil med deciderede skydevåben de vil udelukke, og kan f.eks. MOBAs så godt få lov til at være med?

Det eneste jeg lige kan komme på der ikke er en shooter eller en MOBA er Rocket League, og selv der kan man jo også eliminere modspillerne. Er der andre, der har bud på hvad et "ikke-voldeligt" esports-spil kunne være?

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login