© Telltale Games

Telltale lukker ned: Sidste sæson “The Walking Dead” og andre spil i fare

Telltale Games lukker ned efter at have arbejdet med populære spil som “Walking Dead” og “The Wolf Among Us”, der formentlig ikke bliver afsluttet.

Telltale Games og chefen Pete Hawley har bekræftet på Twitter, at de lukker ned. Hawley skriver, at de forsøgte at ændre kurs i år, men de nåede ikke i mål, hvorfor de nu er nødt til at lukke ned.

Sidste sæson af “The Walking Dead” forbliver derfor formentlig uafsluttet, imens at anden sæson af “The Wolf Among Us” og “Stranger Things”-spillet, der var planlagt i samarbejde med Netflix, også går uvisse skæbner i møde.

Ifølge Melissa Hutchinson, der lægger stemme til “The Walking Dead”-hovedpersonen Clementine, så ser det hverken ud til, at vi får de sidste afsnit i sidste sæson af “The Walking Dead” eller anden sæson “The Wolf Among Us”.

Kort efter kom det frem fra nogle af de ansatte på Twitter, at de 250 mennesker, der nu ikke havde et job, heller ikke ville modtage nogen form for fratrædelsesordning og derfor ikke vidste, hvordan de skulle klare sig denne måned.

Det har flere andre velkendte spil-selskaber som Ubisoft, Naughty Dog og Blizzard taget til sig på sociale medier under hashtagget #Telltalejobs, hvorfor de nu tilbyder, at Telltale-folkene kan søge job de steder.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login