© Ubisoft

“Watch Dogs Legion” lækket: Lader dig overtage alle figurer i London

“Watch Dogs 3” kommer i stedet til at hedde “Legion”, og det vil foregå i London, hvor spilleren vil kunne tage kontrol over alle computer-styrede figurer i spillet.

Under en uge før deres E3-pressekonference er de første detaljer lækket om “Watch Dogs 3” eller “Watch Dogs Legion”, som det kommer til at hedde.

En ResetEra-bruger fandt et Amazon-salgsopslag med en række detaljer om det kommende Ubisoft-spil, og Kotaku har siden bekræftet de detaljer.

Tidligere rygter har også indikeret, at spillet vil foregå i London, men vi kendte ikke til en af spillets største nye tilføjelser.

Det vil nemlig være muligt at rekruttere enhver computer-styret figur (NPC) i spillet, hvorefter man vil kunne spille som den person.

Derudover vil spilleren også opleve forskellige ting afhængigt af, hvem man spiller som.

De første detaljer om historien peger desuden i retningen af, at spillet vil foregå i London i den nærmeste fremtid efter Brexit, hvor samfundet, politikken og teknologien har ændret sig.

Forvent at høre mere på mandag klokken 22 (dansk tid), når Ubisoft afholder deres E3-event.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login