© Heroic / Twitter

Weekedendens Esport: To danske CS-hold med til Dreamhack Open

Weekenden byder på Fortnite Winter Royale-finaler og Dreamhack Open Winter 2018, hvor danske Heroic og OpTic begge er med.

Astralis’ tidligere søsterhold, Heroic, går direkte fra en sejr i sidste weekend til en ny turnering denne weekend. Her skal de, danske OpTic Gaming og seks andre hold dyste om en præmiepulje på 100.000 dollars i Dreamhack Open Winter 2018.

Turneringen bliver afholdt i Sverige i Jönköping. Her skal hjemmebaneholdet x6tence Galaxy i dag først spille mod Complexity, hvorefter OpTic skal spille mod Bravado.

Herefter skal Heroic dyste mod favoritterne fra LDLC, der på nuværende tidspunkt er nummer 12 på verdensranglisten – lige foran OpTic på 13. pladsen. ENCE skal derefter spille mod franske G2.

Programmet kan ses herunder og selve kampene kan ses via Twitch på nedenstående kanal.

dreamhack open winter 2018 program / Railgun.dk

Hvis ikke man er til Counter-Strike, er der også “Fortnite”-turneringen Winter Royale, der afholder finaler i dag og i morgen.

Her skal de 200 spillere, der har kvalificeret sig i sidste weekend, spille om en præmiepulje på 500.000 dollars. Se med herunder.

Derudover er der også Tekken World Tour-finaler i Amsterdam, hvor verdens bedste “Tekken 7”-spillere samles. Det foregår lørdag og søndag og kan ses på Twitch-kanalen herunder.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login