© Astralis / Twitter

Weekend-resultater: Astralis taber iBP Masters-finalen – North fortsætter kampen om Major-billet

Astralis kom til finalen i iBuyPower Masters-turneringen, men tabte til sidst. North fik en tredjeplads ved Europe Minor – nu skal de spille mod tredjepladserne fra de andre Minor-turneringer.

Astralis nåede hele vejen til finalen i deres første turnering i år. Desværre for danskerne, blev det ikke til en sejr, men et nederlag på 2-1 mod Liquid.

Danskerne fik ellers en drømmestart, hvor de vandt de første seks runder og afsluttede første map, Inferno, med en overlegen score på 16-4.

Andet map, Dust2, startede også godt for danskerne, der trods et nederlag i pistol-runden endte med en føring på 1-5. Men efter en taktisk time-out ændrede tingene sig, og Liquid vandt otte runder i træk og fortsatte sejrstimen i anden halvleg. Mappet endte 16-11 til Liquid.

På Overpass fik danskerne også en god start og en tilhørende føring på 7-0, men herefter fik Liquid også seks runder i streg. Astralis vandt herefter runde med halv-dårlige våben, hvilket gav danskerne et lille håb, men Liquid fortsatte med at dominere og vandt igen mappet 16-11 – se det sidste map herunder.

FCK-holdet North lykkedes imidlertid ikke med at sikre sig en billet til årets Katowice-Major, men de er heller ikke helt ude endnu.

De havde både en chance mod ENCE lørdag, som de tabte 2-0. Derefter havde de en chance mere mod franske Vitality. Her kom de godt fra start og vandt Mirage 16-12, men i de to efterfølgende maps, Nuke og Inferno, blev de kørt over henholdsvis 16-5 og 16-8.

Derfor endte de med en tredjeplads ved denne Europe Minor, hvilket betyder, at de i næste weekend skal spille mod tredjepladserne fra Americas Minor-, CIS Minor- og Asia Minor-turneringerne.

Første- og andenpladsen ved denne tredjeplads-turnering kommer automatisk videre til New Challenger-runden ved årets Katowice-Major.

På LOL-fronten der har de europæiske LEC-hold spillet deres to første kampe. G2 Esports med to danskere på holdet og Misfits Gaming har indtil videre taget føringen med to sejrer.

Astralis’ søsterhold Origen deler en tredjeplads med SK Gaming, exceL Esports, Schalke 04, Splyce og Team Vitality, da de alle har vundet en kamp og tabt en.

Nede i bunden ligger Rogue og overraskende nok Fnatic, der sidste år med danske Mads ‘Broxah’ Brock-Pedersen nåede finalen ved årets LOL-verdensmesterskab.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login