© DreamhackCS / Twitch

Weekend-resultater: Heroic i Dreamhack-semifinale og dansker i “Fortnite”-top 5

Tekken-verdensmesterskaber, Fortnite Winter Royale og Dreamhack Open Winter med et dansk hold i semifinalen var, hvad weekenden bød på.

Der var to danske hold med til Dreamhack Open Winter 2018 i Sverige – nemlig OpTic Gaming og Heroic.

OpTic tabte 14-16 i deres første kamp mod Bravado og herefter tabte de deres ‘bedst-ud-af-3’-kamp mod finske ENCE, der gik hen og blev den store vinder i turneringen.

Heroic lagde bedre ud og vandt sikkert 16-6 over LDLC, der var et af favoritholdene ved turneringen. Herefter vandt de igen – denne gang 16-10 over Complexity, hvilket sendte dem direkte i semifinalen mod ENCE.

De startede på Train og Heroic fulgte med i første halvleg, der endte 6-9 til finnerne. I anden halvleg gik det derimod helt skidt, hvor de kun lykkedes at få et point, hvorfor mappet ender 7-16 til ENCE.

Andet map, Nuke, gik lidt bedre. Det stod 6-9 efter første halvleg igen, men ENCE kørte stadig fra dem i anden halvleg, der førte til, at kampen ender 9-16 til ENCE, der også endte med at vinde finalen over Bravado 2-0. Semifinalen mod Heroic kan ses herunder.

I Fortnite-solo-turneringen Winter Royale vandt franske Clément ‘Skite’ Danglot førstepladsen og 66.000 euro.

Samtidig fik danske Konrad ‘Skram’ Skram en femteplads, hvilket skaffer ham 26.400 euro, der svarer til seks procent af den samlede præmiepulje. Det er første resultat af denne kaliber af danskeren.

Highlights fra sjette og sidste runde af Winter Royale-finalen kan ses herunder.

I Tekken World Tour 2018-finalerne vandt den sydkoreanske underdog Rangchu meget overraskende turneringen.

En af grundene til, at det er overraskende, at Ranghu kunne besejre Tekken-stjerner som Knee, Jimmytran og sidste års vinder, Qudans, er fordi at han spiller Panda og Kuma – de to bjørne-karakterer- som hans mains.

Således endte det med, at Ranghu kom i den afgørende finale mod sidste års vinder, Qudans, der udelukkende spiller Devil Jin. Denne kamp, som Ranghu overraskende vinder, kan ses herunder.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login