© Astralis / Facebook

Weekendens Esport: Astralis i stor iBP Masters-turnering – North kæmper om Major-plads

Astralis skal i aktion for første gang i år, imens North fortsætter kampen for at komme med til årets første Major. Samtidig skydes årets LEC i gang i LOL-verdenen.

Astralis skyder deres CS-år i gang med iBuyPower Masters 2019, hvor de skal dyste om en præmie på 100.000 dollars mod nogle af verdens bedste hold som Liquid og FaZe, der ikke længere har danske Karrigan på holdet.

Lørdag klokken 19:00 starter turneringen, hvor Astralis skal dyste mod nordamerikanske Complexity. Semi-finalerne spilles søndag aften, imens den endelige finale spilles klokken 1 natten til mandag – find hele kampprogrammet på HLTV her og se med herunder.

I den såkaldte Europe Minor skal FCK-holdet North repræsentere Danmark og kæmpe om en billet til årets første Major-turnering i Katowice, der anses som noget af det største inden for CS:GO – læs mere om, hvordan kvalificeringen foregår her.

Danske OpTic var ellers også med, men med to nederlag, er de ude. North har vundet to ud af tre kampe, og de skal derfor spille om en semifinale-plads klokken 17:00 i dag- Se kamprogrammet her.

Følg med i Europe Minor-turneringen herunder.

I League of Legends-verdenen bliver Esports-sæsonen også skudt i gang i denne weekend. Første sæson af den nye LEC Spring-turnering, der erstatter den gamle EU LCS-turnering, begynder nemlig i dag.

Her er der dansk repræsentation på flere af holdene. Topholdet G2 Esports har både Martin ‘Wunder’ Hansen og Rasmus ‘Caps’ Winther, imens Fnatic, der nåede finalen ved sidste års verdensmesterskab, har Mads ‘Broxah’ Brock-Pedersen på holdet.

Derudover har Origen, der sidste år blev købt af Astralis-ejeren RFRSH Entertainment, også både Jonas ‘Kold’ Andersen og Kristoffer ‘P1noy’ Pedersen med.

Alle holdene skal dyste henover de næste seks uger, som det er forklaret i videoen nedenfor. Der spilles om point, der er afgørende for kvalifikationen til årets LOL-verdensmesterskab.

Fnatic spiller dagens første kamp mod SK Gaming klokken 18 – Se resten af LEC-kampprogrammet her.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login