© Microsoft

Xbox Game Pass: Microsofts spil-version af Netflix kommer til PC

Snart vil det være muligt at købe et Xbox Game Pass-abonnement og få fri adgang til mere en 100 PC-spil ‘af høj kvalitet’. 

I cirka to år har Xbox One-spillere haft mulighed for at have et Xbox Game Pass-abonnement, der ligesom Netflix har gjort for film, giver adgang til et stort voksende bibliotek af spil.

Microsoft har endda udgivet alle deres first party-spil som “Sea of Thieves”, “Forza” og “Crackdown 3” på tjenesten samme dag, som de kunne købes i butikkerne.

Det samme vil gøre sig gældende, når Microsoft snart udgiver Xbox Game Pass til PC.

Her vil abonnenter få adgang til mere end 100 spil ‘af høj kvalitet’ fra mere end 75 af Microsofts partnere, der inkluderer Bethesda, Sega og Microsofts egne Xbox Game Studios.

Derudover har Microsoft afsløret, at de vil begynde at udgive deres spil fra Xbox Game Studios på Steam også.

De første spil vil være “Gears 5”, der udkommer i senere i år, og ‘Definitive Editions’ af “Age of Empires”, “Age of Empires II” og “Age of Empires III”.

Vi ved ikke noget om pris endnu, men det vil formentlig være et lignende beløb, som Xbox-brugere på nuværende tidspunkt giver for Game Pass, hvilket er 79 kroner om måneden.

Microsoft vil fortælle mere ved deres E3-konference den 9. juni klokken 22, dansk tid.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login