© Activision Blizzard

Zombier indtager alle modes i ny opdatering til “Call of Duty: Black Ops 4”

Operation Apocalypse Z-opdateringen til “Call of Duty: Black Ops 4” kommer til PS4 i dag og snart til andre platforme.

En række nye tilføjelser rammer snart “Call of Duty: Black Ops 4” i den seneste store opdatering, Operation Apocalypse Z.

Der er tale om en masse zombie-relateret indhold, og derfor får Zombies-moden selvfølgelig en ny campaign med navnet Alpha Omega.

Her skal Primas og Ultimas-versioner af karakterer fra andre campaigns kæmpe sammen på en ny og betydelig større version af det ikoniske Nuketown-map.

Tre nye baner er på vej til multiplayer. Det inkluderer den store snedækkede bane Der Schatten, en bane i det såkaldte Museum of Unnatural History med navnet Remnant og til sidst er der bybanen Havana.

Der er også en ny specialist, nemlig robotten Reaper.

Battle Royale-moden Blackout får også tilføjelser. Standard-banen får derfor et zombie-inspireret udseende med mere tåge, og den nye Blackout-bane, Alcatraz, får den separate Alcatraz Portals Horde-mode, hvor der er mange flere zombier samt Hellhounds og Warden-fjenden.

Læs mere om Operation Apocalypse Z her.

Operation Apocalypse Z-opdateringen kommer til PS4 i dag, imens Xbox One og PC får den inden længe – sandsynligvis inden for en uges tid.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login