© Invisible Walls

Versus Evil skyder penge i dansk spilfirma

Det danske spilfirma Invisible Walls har fået en pengeindsprøjtning på én million dollars. 

Versus Evil er en global spiludgiver, der har hjulpet mange indie-spil på markedet.

Nu har Versus Evil altså også fået øjnene op for danske spil, hvilte kommer til udtryk i en investering på én million dollars i det danske spilfirma Invisible Walls.

Invisible Walls er snart aktuel med spillet “First Class Trouble”.

“First Class Trouble” foregår i 1950’erne på et krydstogts-rumbskib, hvor man enten spiller som et mennesker, der kæmper for overlevelse, eller en robot, der skal dræbe menneskerne.

Investering fra Versus Evil skal hjælpe “First Class Trouble” til at blive udgivet.

Spillet kommer først til PC og kan downloades på Steam. Efterfølgende vil spillet også blive udgivet til PlayStation og Xbox.

“First Class Trouble” udkommer om tre til fire måneder.

Gravatar

#1 newzealande 25. okt. 2022 02:29

however they may be also relatable matters we've got all stated, or wanted to mention, or knew we would by no means dare say out loud. it is cathartic to watch, frequently in exaggerated form, arguments maximum of us either stay via or strive difficult to keep away from in fact.

https://www.newzealandescortshub.com
Gravatar

#2 Emily11 14. mar. 2023 09:45

Jeg er en stor ekspert i at spille slots online, det er en meget populær form for underholdning på internettet, især inden for sport https://www.motionsfeltet.dk/andet/de_5_bedste_onl... er jeg altid interesseret i nyheder og resultater fra forskellige konkurrencer og turneringer. For nylig er der åbnet nye muligheder for online sportsvæddemål, og jeg tror, at jeg vil prøve lykken på dette område.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget.

Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens andre muligheder, såsom at udforme siden efter eget ønske og deltage i diskussionerne.

Opret Bruger Login