Newz.dk abonnement

Slip for reklamerne på newz.dk ved at oprette en bruger og tegne et abonnement.
Crytek

Crysis bliver en trilogi - første detaljer ude om 2'eren

Via inCrysis - , indsendt af glitch, redigeret af Net_Srak

Dem som måske er kommet igennem Crysis, føler nok der mangler noget på den fantastiske historie om rumvæsenerne, der er i gang med at invadere verden.

Crytek har tidligere fortalt, at man i Crysis endte med at komme til at arbejde sammen med koreanerne, i kampen mod rumvæsenerne, for at redde verden, men folk har efterlyst dette.

For en uge siden kunne Cryteks direktør, Cevat Yerli, afsløre, at Crysis kun var første del i en trilogi, hvorfor historien langt fra er fortalt færdig. Nu har chef-animatoren hos Crytek, Steven Bender, løftet sløret for lidt af det, de arbejder på i forbindelse med anden del. Her vil man være endnu mere fokuseret på grafikken og 3D-animationerne, for at opnå hvad der nærmer sig fotorealistisk-/ filmkvalitet. Derudover hentydede han til, at Crytek var i gang med yderligere et projekt, der ikke omhandler Crysis, dog uden at komme med nogle detaljer.

Eidos Interactive Ltd.

Kane & Lynch fra danske IO Interactive ikke modtaget særlig godt

Via EPN.dk - , redigeret af Pernicious

Ikke længe før at danske IO Interactives første succes PC-spil, Hitman serien, får premiere i biograferne, er deres næste store satsning nu kommet ud til forbrugerne.

Det er dog ikke lutter lagkage det hele, selvom spillet har været meget ventet og forventningerne har været høje, så får spillet kun lunke ord med på vejen.

Blandt andet giver Gamespot.com kun 6 ud af 10 til spillet. De begrunder det blandt andet med, at den kunstige intelligens ikke er særlig god og at der er for mange sidehistorier, som fjerne fokus. Desuden virker våbnene heller ikke overbevisende. Dog får multiplayer-delen rosende ord, det samme gør kulisser og grafikken.

IO Interactive og Eidos, som er ejer af IO Interactive, har brugt over 120 millioner på udviklingen af spillet og vil angiveligt bruge 75 millioner kroner på markedsføringen af spillet.

Spillet er både udkommet til PC, Xbox360 og PlayStation 3.

CCP

Eve Online klar med Trinity-side

Via Eve-online - , indsendt af Coma, redigeret af Pernicious

Den næste store udvidelse til Eve Online, EVE Trinity, er snart klar, og CCP har således lagt en side op, der viser alle de nye ting, man kan se frem til. Den nye version kommer med en lang række forbedringer og nyt indhold.

Først og fremmest er grafikken blevet kraftigt forbedret, men der kommer også en masse tilpasninger af spillet, samt en række nye skibe i klasserne: Black Ops, Marauder, Heavy Interdictor, Electronic Attack Ships, og Jump Freighters.

Derudover vil der komme nye agentmissioner, forbedring på exploration-området, nye fraktioner, nye ting i LP-shoppen, forbedringer på Heat, sådan at moduler kan offlines og på den måde bruges som heatsink, forbedrede drones, lovlige små boosters uden negative bivirkninger og meget mere.

Derudover har der lige været fanfest, hvor udviklerne gav en masse interviews; disse kan ses her. Når udvidelsen kommer i løbet af vinteren, så vil den være gratis.

newz.dk

Oktobers videospilsalg på 5,6 milliarder kroner

Via Reuters - , redigeret af Pernicious

Oktobers videospilsalg har været meget højt, og kvartalet har set nogle store udgivelser allerede. Wii'en er blevet meget populær, Halo 3 er udkommet, samt mange andre spil er kommet på markedet og har derigennem sendt spilindustriens omsætning højere end nogensinde.

I forhold til sidste år på samme tid, da er der sket en stigning på 76%. Halo 3 er det mest solgte spil til en enkelt konsol med 433.000 solgte kopier, mens Guitar Hero 3 er langt mere populær - 1,4 millioner solgte eksemplarer til alle tre større konsoller (PS2, Wii, Xbox360) - og dette i løbet af blot 6 dage.

XBox 360 har p.t. markedet som den mest populære konsol pga. Halo 3, men Nintendo, der tidligere holdt denne plads med deres Wii, påpeger at dette skyldes at Nintendo simpelthen ikke kan levere nok konsoller.

Bioware

Mass Effect forbydes i Singapore på grund af lesbisk scene

Via Gamesindustry.biz - , redigeret af Net_Srak

Det kommende rumeventyr Mass Effect fra Bioware til Microsofts Xbox 360 er blevet forbudt i Singapore, efter at der er blevet offentliggjort en video, som har en mild lesbisk sexscene mellem et menneske og en blå alien.

Det er ikke første gang, et spil forbydes i Singapore, hvor bl.a. også God of War 2 og Bioshock er blevet forbudt.

Ikke overraskende er der mange gamere, der mener, at Singapore overreagerer.

Pixel.tv bliver første uafhængige tv-kanal på nettet i Danmark

Via Presswire - , redigeret af Derfor

Der har længe været tale om tv på internettet. Flere og flere implementerer video på hjemmesider. Men for første gang åbner en helt uafhængig tv-kanal på internettet, hvor man kan følge forskellige programmer, når man har tid og lyst.

I morgen, når Pixel.tv har pre-release for pressen og besøgende på D3 Copenhagen-messen, vil der være 10 forskellige programflader på kanalen, der alle handler om computerspil og gaming. Pixel.tv bliver officielt lanceret på www.pixel.tv tirsdag d. 20. november kl. 12.

Stifteren af Pixel.tv er Thomas Bense, der har arbejdet med tv i 11 år. Han forventer sig rigtig meget af projektet.

Thomas Bense skrev:
Spilbranchen er lige så stor som filmbranchen. Der er alt for lidt fokus på spilbranchen, der har lige så store stjerner, som filmverdenen har. Det vil vi lave om på ved at tilbyde danskerne spilnyheder, som det ikke er set før.

Kwari

Tjen penge på at være lejemorder online

Via Computerworld DK - , indsendt af Bachy, redigeret af Net_Srak

Siden første september i år, har det på hjemmesiden Kwari.com været muligt at leve et dobbeltliv som lejemorder.

Spillet, som er en kombination af Hitman fra Eidos og online gambling, går simpelt ud på at man får udleveret en almindelig standard pistol og lidt ammunition. Derefter handler det så om, at skyde andre spillere i spillet og på den måde at tjene penge.

Hvis man ønsker en bedre pistol og mere ammunition, skal man købe det for rigtige penge. En runde ammunition koster f.eks. ca. 30 kr. Desuden er det heller ikke alle baner som er gratis i spillet, og man skal derfor også betale penge, hvis man have en anden slags bane.

Det danske center for ludomani advarer dog imod denne blanding af online gambling og spil:

Benedicte Ejlers, Center for Ludomani skrev:
Kombinationen af gaming og gambling er uundgåelig, og unge skelner ikke altid, om de spiller eller gambler for rigtige penge.

Alt, hvad vi kan foretage os, er jo at advare mod spil, hvor man kan tjene meget hurtige penge, som giver den største afhængighed,

Spillet er endnu i beta fasen, men der vil løbende blive inviteret nye spillere ind i spillet.

OLPC Foundation

Electronic Arts donerer SimCity til OLPC

Via Kotaku - , redigeret af Pernicious

Electronic Arts (EA) har oplyst, at de donerer det originale SimCity-spil fra 1989, til One Laptop per Child (OLPC)-projektet.

Spillet, der går ud på at styre en by, er før blevet brugt i undervisningen hos tusindvis af klasser i USA. Den gamle version af spillet passer godt til OLPC, da den ikke bruger ret mange ressourcer.

OLPC-rådgiveren John Gilmore var manden bag idéen om at have SimCity på OLPC maskinerne, da han mente, de ville passe godt sammen.

Spillet vil være præinstalleret med alle nye OLPC-maskiner.

Sony Computer Entertainment

Sony klar med Playstation 3 firmware version 2.0

Via Playstation.Blog - , redigeret af MiniatureZeus

Sony frigav i dag en større opdatering til deres Playstation 3 konsol, således at firmwaren nu kan opgraderes til version 2.0. Med opdateringen følger en række nye funktioner.

Blandt funktionerne finder man muligheden for at tænde sin PS3 via nettet, med en funktion de kalder "Remote Start". På den måde kan man anvende "Remote Play" funktionen, der kom ved en tidligere opdatering, selvom man havde glemt at tænde konsollen.

Nyt er også et Messageboard, der gør det muligt at læse nyheder om f.eks. hardware, software og firmware til Sonys produkter. Synes man at brugerfladen på sit XMB brugerinterface ser lidt kedeligt ud, så er det nu også muligt at vælge mellem forskellige temaer, eller lave sin egen grafik.

Sony Computer Entertainment

Ny Playstation 2 på vej i Japan

Via DailyTech - , redigeret af Net_Srak

Med julesalget på vej, har Sony valgt at introducere en ny udgave af deres succesfulde Playstation 2 konsol. Den nye udgave minder meget om den eksisterende PS2 Slimline model, og bliver solgt under modelnummeret SCPH-90000.

Modsat den tidligere slimline model, SCPH-79000, så er strømforsyningen nu integreret i konsollen, hvilket dog gør den en smule tungere, 720 gram, mod før 600 gram. Den oprindelige PS2 konsol vejede 900 gram.

Som ekstratilbehør til den nye model, er det muligt at købe en holder, der lader PS2'en stå oprejst, der modsat tidligere holdere, ikke kræver så meget plads. Prisen for den nye PS2 er i første omgang det samme som forgængeren, og kan købes i farverne sort, hvid og sølv.